76

tekst 321

Actievoorwaarden

De 3-2-1 ACTIE! geldt alleen
• bij aankoop van / voor een nieuwe Valtra tractor uit voorraad
• via een erkende Valtra dealer in Nederland
• tot uiterlijk 15 november 2019

3 JAAR 0% FINANCIERING Betreft 0% rente gedurende 36 maanden over de financiering van maximaal 75% van het aankoopbedrag exclusief btw en administratiekosten.
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE Betreft 2 jaar volledige garantie volgens de Valtra fabrieksvoorwaarden.
1 JAAR GRATIS ONDERHOUD Betreft gratis onderhoud volgens fabrieksvoorschrift voor de 50-, 500- en/of 600-urenbeurten. Het onderhoud moet worden uitgevoerd door de leverende Valtra dealer.

Klapper

A-serie

De nieuwe Valtra A4-serie is de eerste 4e generatie van Valtra-tractors die gefabriceerd wordt in zowel Suolahti, Finland en Mogi das Cruzes, Brazilië, waardoor dit een ware globale tractor wordt. De 4e generatie A-serie is een volledig nieuwe tractor en reflecteert sterk de merkwaarden van Valtra waarbij onze belofte aan internationale klanten centraal staat: Uw werkmachine

VOORRAAD A-SERIE

A94
A104
A114

 

Ik heb interesse in één van de modellen

Klapper

N-serie

De N-serie heeft compacte afmetingen, waarbij hij de beste vemogen/grootte verhouding toont in zijn klasse. Behendige en lichtgewicht machine met een perfecte ergonomie en comfort voor gemakkelijk en productief werken. En door de robuuste en betrouwbare constructie, met onderhoudsintervallen van 600 uur en laag brandstofverbruik, blijven de totale eigendomskosten minimaal.

VOORRAAD N-SERIE

N124
N134
N154e
N174

 

Ik heb interesse in één van de modellen

Klapper

T-serie

Wij bouwen reeds ruim 60 jaar tractoren, en de T-serie is het resultaat van onze ervaring tot nu toe. Wij hebben deze serie ontworpen op basis van de uiteenlopende eisen van landbouwers en de meest veeleisende omstandigheden. De drie belangrijkste redenen voor de keuze van een Valtra zijn betrouwbaarheid, lage totale bedrijfskosten en gebruiksgemak. We zijn trots op het resultaat.

VOORRAAD T-SERIE

T144
T174e
T194
T214
T234
T254

 

Ik heb interesse in één van de modellen

Klapper

S-serie

Maximale output met minimale kosten. De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt. Ons strenge testprogramma omvat extreme omstandigheden, van de suikerrietplantages in Brazilië tot de kou en de sneeuw van de winter in Finland.

VOORAAD S-SERIE

S274
S294

 

 Ik heb interesse in één van de modellen

Zoek uw dealer