KUBOTA en VALTRA onderscheiden zich in de statistieken van Fedagrim !

30 March 2017

M5001 Large

Fedagrim (www.fedagrim.be) is een vereniging die zowel de fabrikanten, nationale invoerders en regionale invoerders van tractoren, landbouwmachines, en tuin-, park-, en bosmateriaal als de stallenbouwers en stalinrichters in België groepeert.

In zijn Economisch Dossier van 2015 zojuist uit, stelt Fedagrim een statistisch balans voor van het afgelopen jaar.

Al met al kan derhalve worden geconstateerd dat het jaar 2015 geen goed jaar is geweest voor de verkoop van tractoren van meer dan 50 pk met een daling van 18 % tot 1.960 stuks. Sinds 2010, is de omvang van de verkoop nog nooit onder 2.000 stuks geweest.

Op de 16 merken aanwezig op de Belgische markt, zijn er slechts 2 die een positieve trend van het verkoopvolume hebben vertoond! Deze zijn Kubota en Valtra, beide door Matermaco Group verdeeld !

Benoit Strauven, CEO van Matermaco Group verklaart: « We willen met nadruk dit geweldige bericht met onze dealers, klanten en medewerkers van Matermaco delen.
We zijn ons goed bewust van het feit dat collectieve werking en productieve samenwerking tussen meerdere partners belangrijke succesfactoren zijn tot groei. “

#LetsWork

Verdere info is te vinden in het rapport van Fedagrim op de website: http://www.fedagrim.be/nl/nieuws/economisch-dossier-2016-2017

88 Large

Terug naar Nieuws