Massey Ferguson - the "Next" Edition

26 November 2019

massey ferguson serie next mf 700x368

PERSBERICHT

De bestsellers van Massey Ferguson stijgen naar het ‘NEXT’ niveau van eenvoudige en betrouwbare prestaties

Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwe hoogwaardige 'NEXT Edition'-tractoren op Agribex 2019.

De exclusieve NEXT Edition-specificatie is nu beschikbaar op vier van de populairste modellen van Massey Ferguson:

- 110hp, MF 5711 S Dyna-4

- 130hp, MF 5713 S Dyna-4

- 200hp, MF 7720 S Dyna-VT

- 255hp, MF 7726 S Dyna-VT

Massey Ferguson heeft de ‘NEXT Edition’ -versie gecreëerd door elementen van de exclusieve pakketten MF 5700 S Essential en MF 7700 S te combineren met verdere prestatie- en comfortverhogende functies, verpakt in een exclusief en onderscheidend gamma.

Dit eenvoudige pakket levert ongeëvenaarde prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om de productiviteit voor melkveehouders, gemengde producenten, akkerbouwers en loonbedrijven te verbeteren.

"We hebben gewoon gekeken naar de behoeften van onze klanten in deze segmenten, rekening houdend met onze bestverkopende tractoren, evenals de voorkeursopties, uitrusting en transmissies," verklaart Francesco Quaranta, Vice-President Sales & Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East.

“Om deze succesvolle modellen te vieren, hebben we besloten om aan deze precieze behoeften te voldoen met een echt aantrekkelijk pakket. De NEXT Edition tractoren brengen onze toekomstige klanten naar het NEXT prestatieniveau en onberispelijke betrouwbaarheid.  Als het gaat om het werk op de boerderij willen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

"De NEXT Edition-specificatie voegt een onderscheidend en exclusief accent toe aan zowel binnen als buiten," voegt hij eraan toe. “Deze tractoren hebben een uniek ‘NEXT Edition ’embleem op de motorkap, evenals een exclusieve plaat binnenin, die het speciale ‘limited NEXT Edition’ bouwnummer toont. NEXT Edition-modellen hebben de iconische MF-rode kleur, maar met onderscheidende zwarte roosters. Voor diegenen die op zoek zijn naar verdere exclusiviteit, kunnen ze ook kiezen voor een volledige zwarte kleurstelling voor dezelfde prijs, ”zegt de heer Quaranta.

De NEXT Edition-modellen zijn te zien op de Massey Ferguson-stand op Agribex 2019, hal 5 stand 5203.

Twee nieuwe MF 5700 S Dyna-4 NEXT Edition

Massey Ferguson introduceert twee nieuwe NEXT Edition-modellen in de

MF 5700 S-serie - de 110 pk MF 5711 S Dyna-4, en 130 pk MF 5713 S Dyna-4.

Beide tractoren zijn standaard uitgerust met de gerenommeerde Dyna-4 semi-powershift-transmissie. Dit biedt uitzonderlijke prestaties op het erf, in het veld of op de weg - biedt 16 versnellingen vooruit en 16 achteruit, allemaal geselecteerd op één hendel, zonder de koppeling te gebruiken.

Deze behendige, zeer wendbare tractoren bieden uitstekend zicht over het slanke dashboard en de smalle motorkap met steile neus. Met de linker Power Control-hendel biedt de Dyna-4-transmissie een eenvoudige bediening om van richting te veranderen, snelheden te schakelen en neutraal te selecteren. Samen met het verhoogd hydraulisch debiet zijn dit de ultieme ladertrekkers.

NEXT Edition-modellen breiden de al uitgebreide standaard ‘Essential’ specificatie uit, met o.a. : motortoerentalgeheugen, rem naar neutraal, manuele airconditioning, telescopische dubbele hoekspiegels en de hoge zichtbaarheid, steile neus motorkap,

Verdere toenemende specificaties bij de NEXT Editie zijn extra functies om de prestaties en het comfort te verbeteren:

 • · Automatische, luchtgeveerde draaistoel
 • · Mechanische cabinevering
 • · Hydraulisch oliedebiet van 100 liter / min - voor optimale werking van de lader en ter verbetering van de veldprestaties
 • · AutoDrive-functie op de Dyna-4-transmissie verandert automatisch de snelheid om de output en veelzijdigheid te vergroten
 • · Drie mechanische regelventielen
 • · Tot 12 LED-werk- en weglichten (afhankelijk van dakoptie)
 • · Verdere standaard bandenmaatkeuze inclusief: 540 / 65R38 - 440 / 65R28
 • · 2.28m brede achterspatborden met verlengers
 • · Verdere opties en apparatuur om de NEXT Edition-modellen te personaliseren en aan te passen aan specifieke behoeften van markten / landen.

Twee nieuwe MF 7700 S NEXT Edition

Zowel de 200 pk, MF 7720 S NEXT-editie als de 255 pk, MF 7726 S NEXT-editie modellen zijn uitgerust met de state-of-the-art Dyna-VT CVT-transmissie.

Deze nieuwe tractoren zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van landbouwprofessionals, van gemengde landbouw tot akkerbouwbedrijven en loonbedrijven, en gebruiken eenvoudige, betrouwbare technologie voor ultieme efficiëntie en lage bedrijfskosten.

De uiterst efficiënte NEXT Edition-modellen blinken uit in het veld en op de weg met hun indrukwekkende tractie- en hefcapaciteiten, met een uitstekend brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudsvereisten die de bedrijfskosten verlagen.

De NEXT Edition-modellen vergroten de bestaande ‘Exclusieve’ specificatie verder, die al voorziet in: 110 liter hydrauliek met gesloten circuit, vier elektronische regelventielen, mechanische cabinevering, Command Control-armleuning met multipad-hendel, cruise control en koppelingseffect. Ze zijn ook uitgerust met Quadlink voorasvering, automatische airconditioning, electrisch verstelbare en verwarmde spiegels en Datatronic 4 om alle tractorfuncties te beheren.

Bovenop deze indrukwekkende specificatie zijn de NEXT Edition-modellen uitgerust met nog meer automatisering en geavanceerde functies om het comfort, de bediening en de prestaties te verbeteren:

 • · Heavy-duty Integrated Front Linkage System (IFLS), met een hefvermogen tot 4.000 kg, met speciale voorklepbediening
 • · SpeedSteer, dat sneller en gemakkelijker manoeuvreren mogelijk maakt, door het aantal omwentelingen van het stuurwiel te verminderen dat nodig is om bochten te maken
 • · Auto-Guide voorbereiding, inclusief extra Fieldstar 5 touchscreen-terminal plus de optie van verdere precisielandbouwfuncties
 • · 2,55 m brede achterspatborden met verlengers
 • · Brede draaibare voorspatborden (afhankelijk van de bandenmaat)
 • · Nieuwe standaard bandenmaten inclusief 650 / 65R42 - 540 / 65R30 om de tractie te verbeteren en bodemverdichting te voorkomen
 • · Tot 16 LED werk- en weglichten
 • · Verdere opties en apparatuur om de NEXT Edition-modellen te personaliseren en te voldoen aan specifieke behoeften van markten / landen.

Beeldmateriaal kunt u downloaden via: http://assets.agcocorp.com

Searchword:NEXTEDITION

Matermaco Group
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arnout Vanrenterghem, Director Massey Ferguson

E-mail : vanrenterghem@matermaco.be

Terug naar Nieuws