Matermaco Group wordt officiële Belgische invoerder van Liugong

12 September 2016

Liugong Large

LIU GONG is een Chinese fabrikant aanwezig op de interne markt sinds 1958 met de productie van laders.  Zeer snel heeft het gamma zich uitgebreid met de komst van de rupsgraafmachines en daarna de mini graafmachines. Na akkoorden tussen de Europese en Amerikaanse partners (CUMMINS, ZF, METSO), biedt LIU GONG vandaag een compleet gamma van machines voor openbare werken en burgerlijke bouwkunde.  De firma telt 357 concessiehouders verspreid over 130 landen wereldwijd.  Het betreft hier een hoofdrolspeler met 24 fabrieken en 10.000 bedienden.

,,Wij zijn zeer trots een partnerovereenkomst met LIU GONG te hebben bereikt.  Dankzij onze bekwaamheid qua service  en kennis van de markt hebben wij  dit topmerk in onze groep kunnen intergreren.'' verklaart Dhr. Benoit Strauven, CEO van  MATERMACO GROUP.

In het kader van haar ontwikkelingsbeleid heeft MATERMACO een agentschapsovereenkomst getekend voor de verkoop, onderhoud en verhuur van graafmachines en laders , waarvan LIU GONG de wereldleider is.  Deze machines voldoen aan de zeer strikte ecologische normen. De fabrikant heeft bovendien zijn Europees hoofdkantoor in Nederland gevestigd om dichter bij de gebruikers te zijn : de machines werden aangepast aan de Europese normen.

Genoeg lange toespraken, een testrit ter plaatse zal U zeker overtuigen van de ernst van deze fabrikant.

Voor meer inlichtingen kunt U Dhr. Michel Dehez contacteren : dehez@matermaco.be of +3281627551, of surf naar www.liugong-europe.com.

Terug naar Nieuws