MDX cabine weerstandstest

04 March 2021

mdx

Ontworpen tegen schokken

Deze test van de weerstand van de cabine bewijst eens te meer de robuustheid van de dumpers en versterkt de positie van Mecalac als leider op het gebied van veiligheid.

Mecalac beschouwt veiligheid inderdaad als de kern van zijn ontwikkelingen, van het ontwerp tot de toegang tot de machines, met inbegrip van de zichtbaarheid, maar ook de integratie van de nieuwste beschermingstechnologieën.

Ter herinnering: de "Shield"-technologiepakketten zijn sinds 2019 standaard verkrijgbaar op de 6T- en 9T-modellen om niet alleen de veiligheid van de machinist te waarborgen, maar ook die van de mensen die rond de machine werken.

 

Mecalac is verheugd u te informeren over het succes van de weerstandstest die is uitgevoerd op Mecalac MDX dumpercabines.

Met de uitzonderlijke weerstand van de MDX cabines, toont Mecalac de aanzienlijke vooruitgang aan op het gebied van veiligheid van de cabines van de dumpers.

Voor deze test, uitgevoerd met een Mecalac 6MDX dumper en een Mecalac 15MC graafmachine, werd de MDX-cabine getroffen door een reeks frontale en zijdelingse botsingen op verschillende de rotatiesnelheden van de graafmachine om de werkelijke omstandigheden op de bouwplaats na te bootsen.

Om de conformiteit van deze test te garanderen, hebben diverse meetapparaten het gedrag en de weerstand van de MDX-cabine geregistreerd.

Terug naar Nieuws