Mitsubishi onthult geüpgradede GRENDiA

19 December 2019

Grendia

PERSBERICHT

Mitsubishi onthult geüpgradede GRENDiA  

De GRENDiA-serie IC-motorheftrucks van Mitsubishi ondergaat een facelift om ervoor te zorgen dat de design beter aansluit bij de bijna legendarische reputatie van haar prestaties en betrouwbaarheid.  

Vanaf het najaar 2019 zullen alle diesel- en LPG-GRENDiA ES- en EX-vorkheftrucks, die in Europa worden verkocht, met een nieuw ergonomisch stoel en bestuurderbeschermkap uitgerust worden.  

Carmen van Boeckel, productmanager bij Mitsubishi Forklift Trucks, legt uit: "De industrie evolueert voortdurend en onze designfilosofie is om vooruit te komen van de curve.

"Zoals bij alle Mitsubishi-vorkheftrucks, is GRENDiA een marktleidende machine die ingericht is op de behoeften van de moderne machinist. Onze vrachtwagens zijn altijd in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat ze voorop blijven lopen in deze steeds veranderende industrie. "  

Voorheen standaard uitgerust met een stoel met vinylvering, zullen de GRENDiA ES- en EX-modellen nu een Grammer-stoel bevatten.  

"De ergonomische Grammer-stoel is ontworpen voor uitzonderlijk bestuurderscomfort en biedt een luxe-element", verklaart Carmen. "Het is een hoogwaardige uitrusting die klanten erg leuk vinden."  

De motorkap zal donkergrijs zijn, zoals de overkapping, die een onderscheidende gebogen vorm zal hebben - waardoor zijn stijl in lijn wordt gebracht met de bekroonde Mitsubishi EDiA-serie elektrische vorkheftrucks.    

Carmen concludeertde: "Het is belangrijk dat onze vrachtwagens zich altijd volledig aanpassen aan de nieuwste eisen van de bestuurder. Onze GRENDiA-modellen zijn bijgewerkt om hun bruikbaarheid en aantrekkelijkheid voor de bestuurder te verbeteren. Maar de frisse nieuwe look is nog maar het begin, we hebben veel meer gepland voor de toekomst. "

Terug naar Nieuws