Serge Dawance, 15 jaren ervaring met Massey Ferguson

27 April 2020

dewance

Serge Dawance, 15 jaren ervaring met Massey Ferguson

Serge Dawance baat een gemengd bedrijf uit met melkvee en granen naast zijn activiteiten als loonwerker in de streek van de Condroz in het Luikse. Voor hem is Massey Ferguson een familiezaak.

“Mijn vader had al vier kleine Massey Ferguson’s en ikzelf heb al vijftien jaar lang grote machines van het merk. De kleinste in ons bezit is de 5613, de grootste is een 7624.”

Zijn meest gebruikte tractor is de 7618 van binnenkort vijf jaar oud die ongeveer 1000 uren per jaar draait en 5100 uren op de teller heeft.

“De kleine tractor draait zo’n 600 uren per jaar maar is zeer polyvalent en kan elk type werk aan. De overige tractoren draaien tussen de 800 en de 1000 uren per jaar.”

“Voor mij is het voordeel van Massey Ferguson de snelle reactie van de garage. We hebben niet snel problemen maar wanneer het eens gebeurt hebben we meteen een vervangtractor en is alles snel opgelost. Daarnaast zijn de tractoren comfortabel, soepel en zeer aangenaam”.

Voor Serge staat Massey Ferguson voor stevigheid, souplesse, comfort en kracht: “de tractoren zijn zelfs op een laag toerental (1500 toeren) zeer krachtig en dat is echt aangenaam”.

Terug naar Nieuws