Valtra onthult nieuwe tractorreeksen live op het internet

03 August 2020

Valtra some teaser week1 Facebook

PERSBERICHT

Lancering van nieuwe tractoren

Valtra onthult nieuwe tractorreeksen live op het internet

Lanceringsevenementen voor nieuwe tractormodellen zijn meestal alleen voorbehouden aan leden van de pers en dealers, maar deze maand augustus organiseert Valtra een ander soort lancering waarbij iedereen is uitgenodigd.

"De lancering zal online plaatsvinden. We zullen een volledig nieuwe tractorenreeks presenteren, evenals andere nieuwe producten. We organiseren de lancering online, deels vanwege de bijzondere situatie dit jaar, maar ook om iedereen de kans te geven om deel te nemen", zegt Pamela Engels, Senior Manager, Communications & Digital Marketing.

De nieuwe tractorserie bestaat uit vier modellen die variëren van 100 tot 140 pk. Het vermogen is echter niet het enige verhaal, want de nieuwe tractoren bieden ook slimme nieuwe functies die samen met nieuwe diensten ook op andere tractorseries beschikbaar zullen zijn.

De nieuwe producten en diensten zullen worden gepresenteerd met video's, teksten en afbeeldingen in een virtuele lanceerruimte, waar bezoekers de nieuwigheden in elke gewenste volgorde kunnen bekijken. Na de virtuele lancering zal Valtra het startschot geven voor de SmartTour, die de nieuwe tractorenreeks in heel Europa zal presenteren. Bezoekers krijgen de kans om een proefrit te maken met de nieuwe tractoren, samen met andere Valtra-producten.

De lancering van de nieuwe modelserie vindt plaats op 28 augustus om 9 uur 's ochtends op www.valtralive.com. Na de lancering kan het materiaal nog tot het einde van het jaar op dezelfde website worden bekeken.

Terug naar Nieuws