Verdere versterking van het aanbod van Matermaco Agriculture

01 December 2016

1 5

Vanaf 1 december 2016 wordt Matermaco de exclusieve invoerder van Bogballe kunstmeststrooiers voor België en Luxemburg.  Samen met Mechan Cultuurtechniek is Matermaco vanaf heden dus exclusief invoerder voor de hele Benelux.

Benoit Strauven, CEO van Matermaco: “We zijn heel blij met deze versterking van ons aanbod.  Bogballe is een prachtig bedrijf, met een sterk team en duidelijke ambitie.”  Koen Van Pamel, product manager precisielandbouw voegt toe : “Bogballe heeft een duidelijke focus en reputatie voor kwaliteit en innovatie.  Wij hebben de nodige troeven in huis om de dealers en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.”

Via het In-Centre systeem hebben de Bogballe kunstmeststrooiers een 4-voudige overlap waardoor ze steeds het perfecte strooibeeld weten te creëren.  Het uitvoerig geteste weegsysteem zorgt voor volledig automatische kalibraties on-the-move. Zo is men steeds zeker van een optimale nauwkeurigheid en exacte hoeveelheid.

De SC Dynamic regelt de kunstmestverdeling en de hoeveelheid in symmetrische stappen aan elke zijde van de strooier. Dit in combinatie met ISOBUS of de CALIBRATOR ZURF is optimaal geren strooien uiterst gemakkelijk!

Kom en ervaar de Bogballe kwaliteit tijdens Agriflanders (12-15 jan 2017)!

Voor meer informatie: Koen van Pamel   –  (+32)493/40.02.56. Zie ook www.matermaco.be en www.bogballe.com.

 

Terug naar Nieuws