Verdere versterking van het aanbod van Matermaco Industry

13 January 2017

FB502 MINAPP FULL 01 L Large

MFT LOGO POS JPG LARGE IN
Sinds 1 januari 2017, is Matermaco invoerder van de ganse gamma Mitsubishi vorkheftrucks en magazijnuitrusting.

Benoit Strauven, CEO van Matermaco Group verklaart : “We zijn heel blij van deze nieuwe partnership met Mitsubishi. We verbinden ons ertoe al onze commerciële werking en onze technische knowhow in te zetten teneinde dit prachtige productgamma op de markt ter verankeren.''  

Luc Deleener, Directeur van Matermaco Industry, voegt eraan toe: “Mitsubishi heeft een duidelijke visie en heeft een onberispelijke reputatie voor kwaliteit en innovatie. Met dit productgamma bieden we onze klanten een nog breder pallet van magazijnuitrusting en transport oplossingen.

Ontwikkeld voor buitengewone prestaties, zijn de reeds bekroonde producten van Mitsubishi vorkheftrucks en magazijn uitrustingspecifiek ontworpen om de productiviteit en de uiterste betrouwbaarheid te garanderen, om het even welke toepassing. Dit gamma omvat vorkheftruks, stapelaars, reachtrucks, multi-way trucks, palletvrachtwagens en orderverzamelaars.

Geurt de Groot, General Manager Sales EMEA, van Mitsubishi Forklift Trucks verklaart :“De Belgische markt is belangrijk en een groot aantal Mitsubishi vorkheftruks zijn al operationeel in het land. Met Matermaco als nieuwe partner, hebben wij onze geografische dekking verdubbeld. In Matermaco hebben wij een dynamische invoerder die bevoegd is voor de nodige ondersteuning en dienstverlening die onze klanten verwachten. Met Matermaco als officiële distributeur, zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

 

Over Matermacoo Group (www.matermaco.be): Matermaco Group is een vooraanstaande Belgische invoerder en distributeur van zwaar rollend materieel voor landbouw, park en tuin, bouw, magazijnuitrusting, energie en mijnbouw. Het vertegenwoordigt een brede waaier van merken zoals Massey Ferguson, Valtra, Fella, Kubota, Mitsubishi, Ausa, Haulotte, Liu Gong, Terex en Mecalac. Een stevige wisselstukken- en serviceafdeling ondersteunt de commerciële werking.  In het buitenland, zorgt de dochteronderneming, Matera, voor de export van zware uitrustingen voor de mijnbouw en groeven in Noord-Afrika.

Mitsubishi Heavy Industries is een belangrijke vervaadiging conglomeraat waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1884. Vandaag is het een globale leader in een verscheidenheid van business units die de wereld vooruithelpen, waaronder energie- en milieutechnologiën, commerciële luchtvaart en vervoerssystemen, machines- en infrastructuurontwikkeling alsook defensie en ruimtesystemen.    

Voor verdere informatie : Luc Deleener   –   deleener@matermaco.be  –  (+32)81 62 75 80

Terug naar Nieuws