Op zoek naar heftrucks?

Komatsu

Het Japanse bedrijf Komatsu maakt en verkoopt al sinds 1921 bouw- en mijnuitrusting, bosbewerkings- en industriële machines. De Komatsu Group voert kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en levert veilige en innovatieve producten die beantwoorden aan de noden en verwachtingen van hun klanten over de hele wereld. Het gamma bevat te veel machines om op te noemen, maar ze hebben allemaal een aantal sleuteleigenschappen gemeen, zoals gebruikscomfort, veelzijdigheid, uitstekende prestaties en exacte besturing. De machines van Komatsu resulteren in een hogere opbrengst.

Meer over Komatsu

Ausa

AUSA is een familiebedrijf met wereldwijde uitstraling. Het bedrijf heeft al 60 jaar lang ervaring in het ontwerpen, maken en verdelen van compacte voertuigen voor de bouw-, industriële en landbouwsector, zoals dumpers, vorkheftrucks en betonmixers. De voertuigen worden ontworpen volgens de laatste technologische ontwikkelingen om maximale betrouwbaarheid te bieden, in de moeilijkste omgevingen. De machines garanderen de operator een veilige en comfortabele werkomgeving, wat resulteert in meer gebruiksgemak, een verbeterde output en een efficiënte werkwijze. AUSA staat synoniem voor innovatieve oplossingen in alle werkomstandigheden.

Meer over Ausa

UN Forklift

UN FORKLIFT produceert vorkheftrucks sinds 1978. Het bedrijf combineert onderzoek, productie, verkoop en dienst na verkoop. Het wereldwijd bekende bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij professionals uit de sector dankzij de ergonomisch ontworpen voertuigen. De vorkheftrucks bevatten de meest geavanceerde technologie om bijvoorbeeld vibratie zo veel mogelijk te beperken, om preciezer te besturen en om sneller en betrouwbaarder te werken. UN FORKLIFT investeert in technologie, ten voordele van de klant, die kan genieten van de meest vooruitstrevende vorkheftrucks.

Meer over UN Forklift

Unicarriers

Meer over Unicarriers