Specifiek ontworpen voor industriële machines 

Matermaco biedt een tool die van A tot Z perfect ontwikkeld en beheerst is, waardoor we het product exact kunnen aanpassen aan de behoeften van de klant.

Technologische ontwikkeling

‘’Real-time tracking system’’

Live opvolging via een webinterface, maar ook de ontvangen gegevens (met name de gebruiksuren) kunnen gekoppeld worden aan ons CMMS (Computerized Maintenance Management System).

"Stroomonderbreker" : geeft de mogelijkheid om een machine op afstand te immobiliseren.

Voordelen van het systeem

"Low cost solution"

Geolokalisatiesysteem die kan gebruikt worden in de Europese Economische Ruimte en dat uitsluitend gericht is op de geolokalisatie van machines.

Dit systeem is uniek en vereist geen gebruik van een SIM-kaart.

"Full coverage solution"

Oplossing voor machines die zich in zeer afgelegen gebieden bevinden en afgesneden zijn van het klassieke cellulaire netwerk, in dit geval wordt de satelliet gebruikt voor datatransmissie.

Dit systeem is duurder door het gebruik van de satelliet in de transmissiemodus, maar biedt het voordeel dat men te allen tijde de positie en de status van de machines kent.

 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Start and Stop MGS on Valtra S374

Start and Stop du "Matermaco Geolocation System" en action sur un Valtra S374 Valtra. Il permet d'immobiliser la machine à distance et de donner (ou pas) l'autorisation de redémarrer. D'autres fonctionallités peuvent être paramétrées en fonction de vos besoins! --- Start en Stop van het "Matermaco Geolocatiesysteem" in actie op een Valtra S374 Valtra. Het maakt het mogelijk om de machine op afstand te stoppen en de toestemming te geven (of niet) om opnieuw op te starten. Andere functies kunnen naar wens worden ingesteld! Valtra by Matermaco

Gepostet von Industry by Matermaco am Freitag, 14. August 2020

MGS geolocation Matermaco Group Google Chrome