Op zoek naar heftrucks?

Mitsubishi Forklift Trucks

Mitsubishi Heavy Industries is een belangrijke vervaadiging conglomeraat waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1884.
Vandaag is het een globale leader in een verscheidenheid van business units die de wereld vooruithelpen, waaronder energie- en milieutechnologiën, commerciële luchtvaart en vervoerssystemen, machines- en infrastructuurontwikkeling alsook defensie en ruimtesystemen. 

Meer weten over Mitsubishi Forklift Trucks

 

Ausa

AUSA is een familiebedrijf met wereldwijde uitstraling. Het bedrijf heeft al 60 jaar lang ervaring in het ontwerpen, maken en verdelen van compacte voertuigen voor de bouw-, industriële en landbouwsector, zoals dumpers, vorkheftrucks en betonmixers. De voertuigen worden ontworpen volgens de laatste technologische ontwikkelingen om maximale betrouwbaarheid te bieden, in de moeilijkste omgevingen. De machines garanderen de operator een veilige en comfortabele werkomgeving, wat resulteert in meer gebruiksgemak, een verbeterde output en een efficiënte werkwijze. AUSA staat synoniem voor innovatieve oplossingen in alle werkomstandigheden.

Meer over Ausa

UN Forklift

UN FORKLIFT produceert vorkheftrucks sinds 1978. Het bedrijf combineert onderzoek, productie, verkoop en dienst na verkoop. Het wereldwijd bekende bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij professionals uit de sector dankzij de ergonomisch ontworpen voertuigen. De vorkheftrucks bevatten de meest geavanceerde technologie om bijvoorbeeld vibratie zo veel mogelijk te beperken, om preciezer te besturen en om sneller en betrouwbaarder te werken. UN FORKLIFT investeert in technologie, ten voordele van de klant, die kan genieten van de meest vooruitstrevende vorkheftrucks.

Meer over UN Forklift

Unicarriers

Meer over Unicarriers