Op zoek naar heftrucks?

Mitsubishi Forklift Trucks

Mitsubishi Heavy Industries is een belangrijke vervaadiging conglomeraat waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1884.
Vandaag is het een globale leader in een verscheidenheid van business units die de wereld vooruithelpen, waaronder energie- en milieutechnologiën, commerciële luchtvaart en vervoerssystemen, machines- en infrastructuurontwikkeling alsook defensie en ruimtesystemen. 

Meer weten over Mitsubishi Forklift Trucks

 

UN Forklift

UN FORKLIFT produceert vorkheftrucks sinds 1978. Het bedrijf combineert onderzoek, productie, verkoop en dienst na verkoop. Het wereldwijd bekende bedrijf heeft een uitstekende reputatie bij professionals uit de sector dankzij de ergonomisch ontworpen voertuigen. De vorkheftrucks bevatten de meest geavanceerde technologie om bijvoorbeeld vibratie zo veel mogelijk te beperken, om preciezer te besturen en om sneller en betrouwbaarder te werken. UN FORKLIFT investeert in technologie, ten voordele van de klant, die kan genieten van de meest vooruitstrevende vorkheftrucks.

Meer over UN Forklift

Unicarriers

De UniCarriers Group is opgericht in 2011. Het is het resultaat van de fusie van de merken Nissan Forklift, TCM en Atlet. Vandaag is ons hoofdkantoor in Tokio met dochterondernemingen in Europa, Amerika en Azië. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Mölnlycke, in de buurt van Göteborg, Zweden.

Meer over Unicarriers