Wie zijn wij?

Matermaco Group is een Belgische onderneming, als invoerder en verdeler van vele topmerken, weten we als geen ander hoe we een merk in de markt kunnen plaatsen en doen groeien. Onze expertise ligt voornamelijk in de landbouw en industrie. Wij verdelen een brede waaier van merken, en zijn vooral gekend voor de vertegenwoordiging van Massey Ferguson, Valtra, Kubota Motors, Trime en Europower. Uiteraard voorzien we ook in opleiding, ondersteuning, wisselstukken en accessoires.

Historie

Matermaco Group werd opgericht in 1946.  In 2005 werd Matermaco Group overgenomen door de Mechan Holding, een sectorgenoot uit Nederland.  Samen vormen we een sterk team met ruime ervaring en kennis in al onze markten.  In 2009 werd Belmaco NV overgenomen, en verhuisde de firma naar de nieuwe gebouwen in Gembloux.

In 2016 werden de activiteiten van Belmaco geïntegreerd in Matermaco NV. 

Missie

Matermaco is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de landbouw, bouw en industrie.  Matermaco streeft er voortdurend naar waarde toe te voegen aan zijn distributiekanalen door haar klanten attractieve aanbiedingen voor te stellen.

Het motto van Matermaco is "LET'S WORK": wij werken hard om u de beste service te bieden zodat u met vertrouwen kunt werken.