Op zoek naar verreikers?

Massey Ferguson

Jaarlijks investeert Massey Ferguson vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende en verrassende innovaties. Uitgangspunt van alles is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren. Dit vertaalt zich in vaste en herkenbare kernwaarden van Massey Ferguson producten: een laag brandstofverbruik, een hoge capaciteit, hoge betrouwbaarheid en een duurzame investering. 

Meer over Massey Ferguson

Ausa

AUSA is een familiebedrijf met wereldwijde uitstraling. Het bedrijf heeft al 60 jaar lang ervaring in het ontwerpen, maken en verdelen van compacte voertuigen voor de bouw-, industriële en landbouwsector, zoals dumpers, vorkheftrucks en betonmixers. De voertuigen worden ontworpen volgens de laatste technologische ontwikkelingen om maximale betrouwbaarheid te bieden, in de moeilijkste omgevingen. De machines garanderen de operator een veilige en comfortabele werkomgeving, wat resulteert in meer gebruiksgemak, een verbeterde output en een efficiënte werkwijze. AUSA staat synoniem voor innovatieve oplossingen in alle werkomstandigheden.

Meer over Ausa

Haulotte

Haulotte biedt een compleet aanbod van hoogwerker systemen en bouwmachines zoals verreikers en zelfrijdende kranen. Het bedrijf bouwt al sinds 1981 mobiele kranen en multifunctionele machines voor civiele werken. Haulotte staat sterk in innovatie en de continue ontwikkeling van nieuwe modellen. Haulotte Netherlands is de enige onafhankelijk producent-leverancier van hoogwerker systemen op de Nederlands-Belgische markt. Een krachtige positie met als doel hun klanten, die het grootste kapitaal van de onderneming vormen, van dienst te zijn. Van A tot Z!

Meer over Haulotte