Agriculture RGB

Matermaco Agriculture is dé distributeur voor Massey Ferguson, Valtra en Fella in België.  Samen met onze collega’s van de Mechan Groep in Nederland vormen we het absolute kenniscentrum voor AGCO merken in België en Nederland. De verkoop is gestructureerd via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die ook onderhoud en service verzorgen. Matermaco Agriculture ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken.

 

Onze merken

Massey Ferguson

Massey Ferguson ontwikkelt en produceert een breed assortiment trekkers, maaidorsers, persen en machines voor het tuin & park segment. 

Meer info

Valtra

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. 

Meer info

Fella

Met de 90-jarige historie heeft de firma FELLA-Werke GmbH intussen een vaste plaats veroverd in de agrarische wereld. 

 

Meer info

Topcon

Bij Topcon staat voorop dat alle techniek in dienst moet staan van de gebruiker. Door goed te luisteren naar uw wensen , ontwikkelen en produceren wij het best passende instrument.

Meer info

Fuse

Fuse Connected Services gebruikt Fuse technologie om de gebruiker in staat te stellen operationele support te verkrijgen van hun AGCO dealer om de productiviteit te verhogen.

Meer info

Vigolo

Vigolo gaat in 1964 van start met de productie van landbouwmachines. De productie wordt vergroot met rotorkopeggen, klepelmaaiers en diepwoelers.  

Meer info

Bogballe

Bogballe is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele kunstmeststrooiers en zoutstrooiers.  

Meer info

Zoek uw dealer