Het Massey Ferguson team wil u bedanken voor uw bezoek aan ons op AGRIBEX!

15 December 2023

thumbnail image005

Aangezien de editie van 2021 nog niet heeft plaatsgevonden, keken we er des te meer naar uit om u op onze stand te verwelkomen. We vonden het geweldig om zo velen van u daar te zien en samen de lancering van de Massey Ferguson 9S te vieren.

Als u onze stand bezocht, kon u het waarschijnlijk niet laten om even plaats te nemen in de cabine van de nieuwe MF 9S. Deze nieuwe trekker profiteert van de nieuwste innovaties en technische expertise van het merk. Als vlaggenschip van het nieuwe Massey Ferguson tijdperk combineert deze betrouwbare, gebruiksvriendelijke en connected serie vermogen en veelzijdigheid om perfect te voldoen aan de behoeften van de boeren. De MF 9S zet een nieuwe standaard met een groot aantal eersteklas standaardfuncties, geavanceerde technologieën en een exclusief Protect-U concept dat het comfort voor de bestuurder maximaliseert. Hij biedt landbouwers, graantelers en loonwerkers ook een hoog niveau van vermogen, automatisering en controle.

thumbnail image013

Deze nieuwe tractor zal onze landbouwers en loonwerkers vanaf 2024 vergezellen en hen in staat stellen om een hoog niveau van prestaties en controle te bereiken!

De Agribex show was ook een gelegenheid om de 60-jarige samenwerking tussen Massey Ferguson en Matermaco te vieren.

We zien je graag op de volgende AGRIBEX van 3 tot 7 december 2025. Maar er komt nog meer voor die tijd. Volg ons op onze Massey Ferguson België Facebook-pagina om er zeker van te zijn dat je niets mist en doe met ons mee.

thumbnail image003

 

Terug naar Nieuws