VALTRA samenvatting op Agribex!

15 December 2023

thumbnail image8

Het Valtra team wil u bedanken voor uw bezoek aan ons op AGRIBEX!

Aangezien de 2021 editie nog niet heeft plaatsgevonden, keken we ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand. Wat een genoegen om zovelen van u daar te hebben gezien en om samen de lancering van de Valtre S6 te hebben gevierd!

De gloednieuwe VALTRA S6, THE BOSS genaamd, werd vooraf getoond op de show! De S6 wordt geproduceerd in Finland en is de krachtigste in het VALTRA assortiment. De S-serie is ontworpen voor gevorderde trekkerbestuurders die kwaliteit waarderen en vragen om een snel koppel, efficiëntie, betrouwbaarheid en lage totale eigendomskosten. De nieuwe S-serie is uitgerust met alle intelligente functies die ervaren landbouwers verwachten voor meer autonomie en winstgevendheid. We kunnen niet wachten om de S6 op het platteland aan het werk te zien!

thumbnail image3

Andere tractoren uit het Valtra-assortiment waren ook te zien op AGRIBEX, waaronder de S416, Q285, T195 actief, N195 versu, G125 actief, A 105 NH1 en T 175 direct.

We zien u graag op de volgende AGRIBEX van 3 tot 7 december 2025. Maar er komt nog meer voor die tijd. Volg ons op onze Valtra by matermaco Facebook-pagina om er zeker van te zijn dat u niets mist.

 

thumbnail image006

Terug naar Nieuws