Logo matermaco academy 2

Matermaco Academy is er voor het leren en ontwikkelen binnen jouw dealerbedrijf. Jij als dealer kan bij ons terecht met allerlei vragen over leren en ontwikkelen én helpen we eenieder met persoonlijke leerwensen!

Ook bieden we trainingen aan (door middel van het AGCO TOPprogramma) die gericht zijn op het verbeteren van leidinggevende of commerciële vaardigheden. Daarnaast richten we ons op technische trainingen*.

Bekijk hieronder het trainingsaanbod!

 

*Deze trainingen zijn nog niet onderworpen aan een externe audit en komen derhalve nog niet in aanmerking voor subsidie

 

Sans titre 2

 

Joris Roukaerts

“APEX-lite, de training om dealeraccountmanagers een inkijkje te geven in het APEX-programma voor dealers, is voor mij zeer leerrijk. Het gaat niet alleen over (de verkoop van) tractoren, maar over het optimaliseren van de bedrijfsvoering binnen de dealerbedrijven over de gehele linie. En dat is zeer waardevol voor mij in het contact met dealers.

De trainer kan de materie goed uitleggen door gebruik te maken van praktijkvoorbeelden. Hierdoor krijg je snel inzicht in wat de gevolgen zijn van bepaalde ingrepen in de bedrijfsvoering.”

Bernhard Seilz

“De APEX Kick-start training ondersteunt Matermaco dealers bij het verder ontwikkelen en het toekomstbestendig maken van het dealerbedrijf. Tijdens de training bespreken we toekomstige structuren, KPI's en bedrijfsprocessen. We praten over hoe je goede medewerkers kunt vinden, hoe je ze kunt motiveren en hoe je hun loyaliteit kunt vergroten.

Waar de deelnemers ook van leren zijn discussies binnen de groep van gelijken en het leren van elkaar. Daarom nemen we tijdens onze trainingsdagen altijd de tijd voor uitgebreide discussies over actuele onderwerpen. Hierdoor krijgen zij verschillende perspectieven op hun business en krijgen ze tips & tricks voor het optimaliseren van hun bedrijfsvoering!”

François Sneessens

“De APEX-training geeft dealers een enorm goed inzicht in elk (klein) detail van de bedrijfsvoering. Door beter te weten welke activiteiten geld kosten en welke geld opleveren kan dit veel betekenen voor het einde van het jaar. Kleine verbeteringen doorvoeren, op het vlak zoals facturatie, kan een grote impact hebben waar velen niet bij stilstaan. Daarom is het zeer betekenisvol dat dealers door het APEX-programma de nodige handvatten krijgen voor de verdere professionalisering en ontwikkeling van het bedrijf!”