Massey Ferguson Coronavirus Update

31 March 2020

mflogo

PERSBERICHT

Massey Ferguson geeft een update over hoe het zijn klanten, dealers en medewerkers ondersteunt in het kader van de uitbraak van het Coronavirus. 

Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO kondigt aan dat volgens de Corporate and Responsibility richtlijnen om de gezondheid en veiligheid van haar werknemers te garanderen, terwijl ze tegelijkertijd geconfronteerd wordt met een tekort aan leveranciers, de beslissing genomen is om de productie van haar Beauvais tractorenfabriek te stoppen vanaf 17 maart. Dezelfde beslissing werd genomen in de maaidorserfabriek van AGCO in Breganze (Italië), vanaf 16 maart. met behulp van kortetermijnmaatregelen om de activiteit veilig te stellen wanneer de context het mogelijk maakt de productie opnieuw op te starten.  AGCO Hay Tools fabrieken, Feucht en Wolfenbüttel in Duitsland produceren en verschepen tot op heden nog steeds producten naar de dealers. Terwijl sommige van onze productieactiviteiten tijdelijk in de wacht staan, zorgen de teams van Massey Ferguson ervoor dat ze de dealers en klanten blijven ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden om de voedselproductie als missiekritisch te ondersteunen. In deze werkelijk ongekende tijd zijn Landbouw en Boeren belangrijker dan ooit. We zullen deze wereldwijde pandemie niet overwinnen als we niet over een adequate voedselvoorziening van goede kwaliteit beschikken.

"Zoals alle fabrikanten over de hele wereld wordt Massey Ferguson geconfronteerd met de dreiging van het coronavirus om zijn teams, dealers en klanten eerst veilig te houden. Als onderdeel van AGCO staat Massey Ferguson sterk tegenover de onzekerheid van het coronavirus. Onze medewerkers over de hele wereld nemen de gelegenheid te baat en ondernemen actie om zichzelf, onze klanten en onze gemeenschappen te beschermen. Thierry Lhotte, Vice-President & Managing Director Massey Ferguson Europe & Middle East: "Daarom hebben we vanaf eind februari, toen de crisis in Italië begon, internationale en binnenlandse reisbeperkingen ingevoerd, onze sanitaire inspanningen drastisch opgevoerd en afgelegen werk of gespreide verschuivingen geïmplementeerd om sociaal-maatschappelijke aanbevelingen op te volgen.

"Het ondersteunen van dealers en klanten is onze topprioriteit en maakt deel uit van het DNA van ons merk, eenvoudig en betrouwbaar ! Vanaf vandaag houden we de voorraad open en toegankelijk voor onze dealers en klanten. Onze AGCO-onderdelenmagazijnen, te beginnen met ons hoofddepot in Ennery (Frankrijk), zijn in bedrijf om onze boeren productief te houden en hen te helpen bij hun inspanningen om de wereld te blijven voeden in deze zeer uitdagende periode. Onze onderdelen- en serviceteams werken, samen met onze dealerwerkplaatsen, naadloos samen om in deze moeilijke tijd toonaangevende ondersteuning te blijven bieden. Deze inspanning omvat levering van onderdelen, service en een onmiddellijk beschikbare vloot van 350 hoffelijkheidstrekkers als onderdeel van het MF Always Running programma in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Europa, Italië, Spanje, Polen, Noorwegen en Denemarken om de uptime voor onze klanten te maximaliseren. Met het planten en oogsten van de seizoenen voor het noordelijk en zuidelijk halfrond, nemen we onze rol in het helpen voeden van de wereld met de grootste zorg op ons. We zijn hier met en voor onze boeren en producenten. Terwijl veel mensen hun steentje moeten bijdragen door binnen te blijven, hebben degenen die ons helpen voeden een andere roeping. Er zijn veel helden in deze crisis, en degenen die naar buiten gaan en zich laten zien, zodat iedereen kan eten, zijn ook helden", voegt de heer Lhotte toe.

"Terwijl ze nog steeds zorgen voor strikte hygiënevoorschriften, sociale maatregelen voor degenen die nog steeds ter plaatse werken, heeft het Massey Ferguson team in Beauvais, samen met zijn GIMA collega's, 10.000 maskers (chirurgische en FFP2) en handschoenen en overalls uit eigen voorraad aan het Beauvais Ziekenhuis geschonken om de heldhaftige medische staf te ondersteunen".

hard werken om het leven van onze gemeenschappen te redden. We zijn echt trots en dankbaar voor onze vrijwillige medewerkers voor hun inspanningen om op onze verschillende locaties over de hele wereld te blijven werken en ervoor te zorgen dat we dag in dag uit toonaangevende service en ondersteuning blijven bieden aan onze klanten. Zelfs met de nodige sociale afstandelijkheid zijn we allemaal dichterbij dan ooit als één enkel wereldwijd team met onze dealers en klanten"; besluit de heer Lhotte. 

Tegelijkertijd past Massey Ferguson zijn organisatie aan deze dynamische situatie aan om volledig voorbereid te zijn, wanneer de sanitaire toestand en de beschikbaarheid van onderdelen van onze leveranciers het mogelijk maken, om de productie en de retailactiviteiten opnieuw op te starten.

 

 

Terug naar Nieuws