Mitsubishi Forklifts Trucks lanceert de nieuwe SENSiA ES

11 December 2020

pic 1

Kleine heftruck, hoge prestaties

Mitsubishi Forklifts Trucks lanceert de nieuwe SENSiA ES

De bekroonde SENSiA-serie van Mitsubishi Forklifts is uitgebreid met een nieuw model SENSiA ES 1,4-1,6 ton reachtruck.

De ES is ontworpen voor lichte tot middelzware toepassingen en is gebaseerd op dezelfde uitstekende technologie als zijn grotere SENSiA EM en SENSiA EX tegenhangers, met hefhoogtes tot 7.500 mm en compactere afmetingen.

Totale controle

SENSiA staat bekend om zijn ergonomie van wereldklasse en zijn compromisloze toegang. De ruime en zeer comfortabele cabine houdt de machinist binnenshuis en biedt te allen tijde optimale bescherming.

De comfortabele ergonomische verstelbare armsteun zorgt voor een natuurlijke armpositie en is voorzien van vingertopbediening. Alle essentiële bedieningselementen zijn binnen handbereik, terwijl de F2-knop de functionaliteit verdubbelt om een naadloze en zeer efficiënte workflow te garanderen.

Er zijn verschillende prestatiemodi beschikbaar, zodat elke bestuurder zich direct vertrouwd kan voelen, ongeacht zijn of haar niveau, en de configuratie is zeer intuïtief.

De ECO-modus is geschikt voor beginnende gebruikers, omdat het een natuurlijke en gemeten hantering op grote hefhoogtes mogelijk maakt, terwijl de PRO-modus de ervaren bestuurders in staat stelt te genieten van verbeterde prestaties. Naast dit uitgangspunt kunnen de servicemonteurs de truck snel verder aanpassen aan zeer specifieke behoeften.

Blind vertrouwen

Zoals alle Mitsubishi-vorkheftrucks staat ook bij SENSiA betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Door de lage onderhoudsvereisten en de hoogwaardige constructie zorgt de SENSiA ES voor dezelfde prestaties, ongeacht de werktijden. Als er onderhoud nodig is, is de toegang tot de belangrijkste onderdelen eenvoudig en gemakkelijk, waardoor de stilstandtijd tot een minimum wordt beperkt en de truck zo snel mogelijk weer aan het werk kan.

De SENSiA ES kan worden uitgerust met optionele li-ionbatterijen voor snel en veilig opladen. Li-ionbatterijen maken het niet nodig om grote reservebatterijen ter plaatse op te slaan, terwijl het slimme ontwerp van het batterijcompartiment van de SENSiA het onderhoud eenvoudig maakt.

Het is niet voor niets dat de SENSiA een nietje is geworden in magazijnen over de hele wereld. In een tijd waarin talloze bedrijven vertrouwen op het SENSiA-assortiment, dat bekend staat om zijn kwaliteit, is het veelzijdiger dan ooit.

Meer informatie? Xavier Gerard – gerard@matermaco.be - +32(0)499 50 94 60

 

Terug naar Nieuws